Om Separett

For en behagelig fritid

I over 30 år har Separett udformet toiletter for at opfylde dine krav til komfort og for at gøre tilværelsen nemmere i din fritid. Du skal føle dig hjemme, når du er i sommerhus, kolonihaven eller et andet sted, hvor der ikke er tilgang til vandskyllende toilet. Derfor udvikler Separett vedvarende funktion, design og brugervenlighed. Der er gode grunde til, at Separetts toiletter bruges helt fra i den brændende varme i Afrika til i det iskolde Grønland.
 
Familievirksomheden Separett AB blev dannet i 1976 og er i dag en af verdens førende producenter af kildesorterende toiletter. Virksomheden er baseret i Värnamo i Sydsveriges entreprenørmæssige og logistiske centrum. Udvikling og produktion foregår i moderne lokaler med et veluddannet og kyndigt personale.
 
Kvalitet og effektivitet er ledestjerner for virksomheden, hvad der gør, at underleverandører og samarbejdspartnere er udvalgte med stor omhu. I alle handlinger inspireres Separett af en vision om at bidrage til en grøn og livskraftig miljø for dagens og morgendagens generationer. Resultatet er veldesignede produkter som opfylder højt stillede krav til miljø, funktion og kvalitet for at give dig som kunde en behagelig fritid.

Separett AB, Bredastensvägen 8, 331 44, Tele: +46 (0)370-307200, Fax: +46 (0)370-307236, E-mail: info@separett.com

Find det: